روانشناسي

 
 
ازدواج فاميلي انتخابي پر اشتباه
|

ازدواج فاميلي، ازدواجي است كه در آن دو نفر با هم نسبت فاميلي دارند. اين نوع ازدواج در بسياري از جوامع جهان رايج است و مزايا و معايب خاص خود را دارد.

مزاياي ازدواج فاميلي
شناخت قبلي: يكي از مزاياي ازدواج فاميلي، شناخت قبلي طرفين از يكديگر است. افراد فاميل معمولاً يكديگر را از كودكي مي‌شناسند و با اخلاق و رفتار يكديگر آشنا هستند. اين امر مي‌تواند به سازگاري بيشتر زوجين در زندگي مشترك كمك كند.
به عنوان مثال، دختري كه از كودكي با پسرعموي خود بزرگ شده است، با اخلاق و رفتار او آشنا است و مي‌داند كه مي‌تواند با او زندگي كند. اين امر مي‌تواند به كاهش تنش‌ها و اختلافات در زندگي مشترك كمك كند.

هم كفو بودن: افراد فاميل معمولاً از نظر فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي با يكديگر هم كفو هستند. اين امر مي‌تواند به كاهش اختلافات و مشكلات در زندگي مشترك كمك كند.
به عنوان مثال، زوجي كه از يك خانواده و طبقه اجتماعي هستند، معمولاً با ارزش‌ها و باورهاي مشتركي بزرگ شده‌اند و اين امر مي‌تواند به پايداري زندگي مشترك آنها كمك كند. اين امر مي‌تواند به كاهش مشكلات ناشي از اختلافات فرهنگي و اجتماعي كمك كند.

حفظ ارزش‌هاي فرهنگي: ازدواج فاميلي در برخي جوامع به عنوان راهي براي حفظ ارزش‌هاي فرهنگي و مذهبي تلقي مي‌شود.
به عنوان مثال، در برخي جوامع، ازدواج فاميلي به عنوان راهي براي حفظ سنت‌ها و ارزش‌هاي خانوادگي تلقي مي‌شود. اين امر مي‌تواند به حفظ انسجام اجتماعي و فرهنگي جامعه كمك كند.

كاهش استرس: برخي مطالعات نشان داده‌اند كه زوج‌هاي فاميلي نسبت به زوج‌هاي غيرفاميلي استرس كمتري دارند. اين امر ممكن است به دليل شناخت قبلي طرفين از يكديگر و حمايت خانواده باشد.
به عنوان مثال، زوجي كه از كودكي با يكديگر بزرگ شده‌اند، معمولاً از حمايت خانواده برخوردار هستند و اين امر مي‌تواند به كاهش استرس آنها در زندگي مشترك كمك كند. اين امر مي‌تواند به بهبود سلامت روان و جسمي زوجين كمك كند.

معايب ازدواج فاميلي
افزايش خطر بيماري‌هاي ژنتيكي: يكي از معايب ازدواج فاميلي، افزايش خطر بيماري‌هاي ژنتيكي است. اين امر به دليل افزايش احتمال انتقال ژن‌هاي معيوب از والدين به فرزندان است.
به عنوان مثال، اگر دو نفر با يكديگر خويشاوندي نزديك داشته باشند، احتمال اينكه فرزند آنها به بيماري‌هاي ژنتيكي مبتلا شود، بيشتر است. اين امر مي‌تواند به كاهش كيفيت زندگي فرزندان و افزايش هزينه‌هاي درماني آنها منجر شود.

كاهش تنوع ژنتيكي: ازدواج فاميلي مي‌تواند منجر به كاهش تنوع ژنتيكي جمعيت شود. اين امر مي‌تواند خطر ابتلا به برخي بيماري‌ها را در جمعيت افزايش دهد. در مور ازدواج دختر خاله پسر خاله چه ميدانيد؟
به عنوان مثال، اگر همه افراد يك جامعه با يكديگر ازدواج كنند، احتمال اينكه فرزندان آنها به بيماري‌هاي ژنتيكي مبتلا شوند، بيشتر است. اين امر مي‌تواند به كاهش سلامت عمومي جامعه منجر شود.

افزايش خطر طلاق: برخي مطالعات نشان داده‌اند كه زوج‌هاي فاميلي نسبت به زوج‌هاي غيرفاميلي بيشتر در معرض طلاق هستند. اين امر ممكن است به دليل فشار خانواده، عدم شناخت كافي از يكديگر و مشكلات ناشي از بيماري‌هاي ژنتيكي باشد.
به عنوان مثال، زوجي كه با فشار خانواده ازدواج مي‌كنند، ممكن است نتوانند در زندگي مشترك خود موفق باشند. اين امر مي‌تواند به افزايش هزينه‌هاي اجتماعي و اقتصادي منجر شود.

نكات مهم
اگر قصد ازدواج فاميلي داريد، نكات زير را در نظر داشته باشيد:

قبل از ازدواج، حتماً از نظر ژنتيكي مشاوره بگيريد. اين امر مي‌تواند به شما كمك كند تا از خطر ابتلا به بيماري‌هاي ژنتيكي در فرزندانتان آگاه شويد.
با خانواده و دوستان خود در مورد تصميم خود صحبت كنيد. نظرات آنها مي‌تواند به شما كمك كند تا تصميم درستي بگيريد.
براي شناخت بيشتر از يكديگر، زمان كافي بگذاريد.
قبل از ازدواج، حتماً مشاور بگيريد.

منبع:مشاوره ازدواج-ازدواج فاميلي انتخابي پر اشتباه



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1402/12/13 
زمان : ۱۹
ازدواج فاميلي ✔️ ممنوع
|

ازدواج فاميلي ممنوع، ازدواجي است كه بين دو نفري صورت مي‌گيرد كه با يكديگر نسبت فاميلي دارند. اين نوع ازدواج در بسياري از كشورها ممنوع است، زيرا خطرات زيادي براي زوجين و فرزندان آنها به همراه دارد.

ازدواج فاميلي
ازدواج فاميلي يا ازدواج خويشاوندي، ازدواجي است كه زوج، جد يا نياي مشترك داشته باشند. به عبارت ديگر، ازدواجي است كه بين خويشاوندان خوني صورت مي‌گيرد كه حداقل يك جد مشترك اما نه با نسبتي دورتر از والدين پدربزرگ و مادر بزرگ دارند.

ازدواج فاميلي در برخي از جوامع، به ويژه در جوامع روستايي و عشايري، مرسوم است. در ايران نيز ازدواج فاميلي، به ويژه ازدواج پسر عمو و دختر عمو، رايج است.

ازدواج فاميلي ممنوع

فوايد
يكي از پيش درآمدهاي يك ازدواج خوب و موفق شناخت طرفين نسبت به همديگر است هرچقدر اين شناخت بيشتر باشد مي تواند تضمين كننده بيشتر و بهتري براي يك ازدواج سالم و به دور از شكست باشد زيرا هر دو طرف ازدواج كننده همديگر را شناخته و سپس تصميم ميگيرند بنابراين مي توانند فردي را انتخاب كنند كه بيش از بقيه به روحيات و خلق و خوي خودشان نزديك بوده و معيارهاي آنان را براي همسر مناسب داشته باشد. بنابراين ازدواج بدون شناخت مي تواند منجر به طلاق و جدايي شود.

به همين دليل ازدواج فاميلي در ميان برخي خانواده ها رواج شديدي دارد به صورتي كه پدر و يا مادر خانواده با بيان اينكه دختر يا پسرشان را به فرد غريبه نمي دهند، آنان را مجبور به يك ازدواج اجباري كرده و مشكلات اين نوع ازدواج را نيز ناديده مي گيرند اما برخي ديگر از خانواده ها نيز مشكلات ازدواج ها فاميلي را در نظر گرفته و فرزندان خود را از اين نوع ازدواج منع مي كنند.

در گذشته به علت محدوديت روابط و همچنين ارتباط كم با جنس مخالف، ارتباط فاميلي و همچنين رفت و آمد با قوم و خويش بيشتر بوده و خب به طبع ازدواج هاي فاميلي كه ثمره همين روابط بوده است بسيار بيشتر ديده ميشده است. والدين فردي را مي ديدند و بنا به انتخاب خود او را به عنوان همسر فرزند خود انتخاب مي كردند در اين ميان نظر و ملاك هاي خود پسر و دختر در نظر گرفته نمي شد بدين ترتيب مي توان گفت به نوعي ازدواج اجباري پديد مي آمد و انتخاب همسر بنا به شناخت پدر و مادر صورت مي گرفت اين در حالي است كه درباره انتخاب همسر خود فرزندان و دختر و پسر بايد نظر داده و اين مهم براساس مجموعه اي از ملاك ها و معيارها و پارامترها صورت بگيرد تا هر نفر با توجه به معيارها و روحيات خود همسر مناسب خود را انتحاب كند.

از جمله مزاياي ازدواج فاميلي مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

تقويت پيوندهاي خانوادگي
كاهش هزينه‌هاي ازدواج
آشنايي بيشتر زوجين با يكديگر

منبع:مشاوره ازدواج-ازدواج فاميلي ✔️ ممنوع



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1402/12/11 
زمان : ۱۸
ازدواج فاميلي دختر خاله پسر خاله
|

ازدواج فاميلي دختر خاله پسر خاله

داشتن مشكلات ژنتيكي براي فرزندان اشخاصي كه به ازدواج فاميلي مي‌پردازند.

يكي از اصلي‌ترين علت‌هايي مي باشد كه كارشناسان پيشنهاد مي كنند .

كه اشخاص به ازدواج فاميلي اقدام نكنند.

معيايب ازدواج فاميلي
در حقيقت پر اهميت ترين موضوع ، مسئله پزشكي مي باشد .

ولي حوزه هاي ديگر هم مي‌توانند به مبحث در رابطه با ازدواج فاميلي بپردازند.

پراهميت ترين ضرر و فايده هاي ازدواج فاميلي شامل موارد زير مي باشد:

معايب: داشتن ذهنيت منفي .

اگر قرار بر اين باشد كه ضرر ها و فايده هاي ازدواج فاميلي.
را با تحقيق هاي علم روانشناسي ارزيابي كنيم.
اولين مسئله تبليغات و ذهنيت مي‌باشد.
كه در رابطه با ازدواج فاميلي موجود مي باشد.
در حقيقت بيان مي شود كه آشكار شدن مشكلات ژنتيكي .

در رابطه با ازدواج هاي فاميلي نسبت به ازدواج هاي ديگر بالاتر مي باشد .

كه خود نوعي ذهنيت منفي در رابطه با زوج هايي كه به اينگونه ازدواجها تن مي‌دهند ايجاد مي شود.

مطالب و مقالات سايت “مشاوره ازدواج” توسط تيم تخصصي مشاوران و روانشناسان تهيه و پشتيباني شده است.

ازدواج فاميلي دختر خاله پسر خاله

ذهنيت منفي در ازدواج فاميلي
روانشناسان بر اين باورند كه :

اينگونه ذهنيت مي‌تواند با صرف نظر كردن از مشكلات ژنتيكي.
ارتباط زوج ها را در ازدواج فاميلي دچار اختلال كند.
و همينطور سلامت رواني آنها تهديد شود.
دخالت كردن خانواده مسئله ديگري مي باشد .
و در رابطه با ازدواج فاميلي مي توان آن را مطرح كرد.
ارزيابي ها نشانگر اين مي باشد.
دخالت كردن خانواده‌ها در زندگي اين زوج ها افزايش پيدا مي كند.
بيشتر شدن اين گونه دخالت ها بيشتر از زوج هاي ديگر اتفاق مي افتد.

منبع:مشاوره ازدواج-ازدواج فاميلي دختر خاله پسر خاله



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1402/9/17 
زمان : ۱۷
بيماري هاي ناشي از ازدواج فاميلي
|

بيماري هاي ناشي از ازدواج فاميلي ( ۴ خطر اصلي)

آيا در مورد بيماري هاي ناشي از ازدواج فاميلي آگاهي داريد؟ ازدواج فاميلي در بعضي از خانواده ها طرفداران بسياري دارد اما اين نوع ازدواج با مشكلات و بيماري هاي احتمالي همراه مي باشد كه افراد بايد در مورد آن آگاه باشند.

امروزه جواناني كه قصد ازدواج فاميلي دارند به پشتوانه پيشرفت علم، آزمايش هاي بسياري را انجام مي دهند تا از خطرهاي ازدواج فاميلي آگاه شوند و نتيجه ازدواج بسته به جواب آزمايش ها مي باشد. اگر در آزمايش خطري تشخيص داده نشود پس براي ازدواج مشكلي به وجود نمي آيد.

هم چنين با پيشرفت علم پزشكي مي توان از بروز بيماري هاي ناشي از ازدواج فاميلي پيشگيري لازم را فراهم كرد.

قبل از ازدواج كمك گرفتن از مشاوره ازدواج از اهميت بسياري برخوردار است و مشاوره هاي روانشناختي ازدواج نيز در جهت ارتقاء مهارت هاي زندگي مشترك به ويژه در ازدواج هاي فاميلي كه در بعضي از جهات مشكلات خاصي به همراه دارند، ضروري مي باشند.

بيماري هاي ناشي ازدواج فاميلي، خطرات بالقوه
ازدواج فاميلي يكي از انواع ازدواج ها بوده و ويژگي ها و پيامدهاي خاص خودش را دارد، ازدواج يكي از مهم ترين تصميمات در زندگي هر شخصي مي باشد و نمي توان با قاطعيت نظر داد كه ازدواج با فاميل بهتر است يا غريبه.

تصميم گيري در اين مورد به شرايط شما و خانواده تان وابسته است. اما در ازدواجي كه اشتراك ژنتيكي با آن شخص داريد ممكن است خطراتي ايجاد شود كه قبل از ازدواج بايد آگاهي و شناخت لازم را پيدا كنيد و هم چنين آزمايش هاي لازم را انجام دهيد تا بعد از ازدواج دچار مشكل نشويد.

در بين جامعه اين طور جا افتاده است كه خطر ازدواج فاميلي مي تواند فقط در به دنيا آمدن كودك معلول و عقب مانده ذهني ظاهر شود. در حالي كه ازدواج فاميلي براي زوجين هم خطراتي به همراه دارد.

اگر قصد ازدواج فاميلي داريد و يا زماني كه به اين موضوع فكر مي كنيد از آينده آن مي ترسيد به شما مي گوييم كه اصلا نگران اين مسئله نباشيد.

زيرا امروزه علم پزشكي پيشرفت كرده است و به خوبي خطرات ناشي از ازدواج هاي فاميلي را مورد بررسي قرار داده و ميزان خطر را براي شما مشخص مي كند.

9 تكنيك برتر در مشاوره ازدواج بر اساس جديدترين روشهاي روانشناسي
۹ تكنيك برتر در مشاوره ازدواج بر اساس جديدترين روشهاي روانشناسي
در اين مقاله به معرفي خطرات ممكن الوقع ناشي از ازدواج فاميلي مي پردازيم:

بيماري هاي ناشي از ازدواج فاميلي: احتمال نقص ايمني
كودكان حاصل از ازدواج فاميلي ممكن است مبتلا به بيماري نقص ايمني باشند، كودكاني كه مبتلا به اين بيماري هستند سيستم ايمني آن ها پايين است و در معرض بيماري هاي عفوني قرار دارند. هر گاه سيستم ايمني بدن به شكل صحيح و درست كار نكند امكان ابتلا به اين وضعيت وجود دارد.

افرادي كه فرزند آن ها درگير اين بيماري ها شده اند بايد هر چه سريع تر فرزند خود را نزد متخصص برده و براي درمان آن ها اقداماتي را انجام دهند البته امروزه نقص ايمني با استفاده از قرص ها و ويتامين ها قابل درمان مي باشد.

يكي از بيماري هاي شايع در ازدواج هاي فاميلي سندروم داون مي باشند اين بيماري علاوه بر تاثير در ظاهر انسان مانند گردن كوتاه، زبان متورم و صورت پهن از لحاظ ذهني نيز باعث بروز علائمي مانند كم تواني ذهني، وسواس فكري و ضعف يادگيري مي شود.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-بيماري هاي ناشي از ازدواج فاميلي



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1401/2/24 
زمان : ۱۵
[ ]